Du er her

Maj Nr. 5 ved Masters i Georgia, USA

Masters er desværre forbi for mit vedkommende nu. Kun de 4 bedste går videre og jeg sluttede som 5’er i dag. Det er altid surt ikke at klare cuttet og mit mål var også at komme med, men sådan er gamet.

Finalisterne gjorde det virkelig godt i dag og fortjener absolut at få endnu en chance igen i morgen.

Natallia Berdnikava var atter suveræn og lagde sig sikkert i spidsen med imponerede 55 meter. Jacinta, Marion og Regina hoppede 52 meter og tog de sidste 3 finalepladser.

Jeg havde det godt, da jeg kom på vandet og vidste præcis, hvad jeg skulle gøre. På sidste hop var jeg fuldstændig sporet ind, timingen var perfekt og skæret var stærkt. Jeg nåede lige at tænke “Yes det er godt” da jeg skred lidt på hoprampen og mistede afsættet fuldstændigt.

Iiih, det er irriterende, når det er tæt på.

Til træning har jeg hoppet okay, men jeg har ikke ligget stabilt omkring de 52 meter, som var finalekravet i dag. Derfor kan jeg heller ikke være super skuffet. Det er det højeste niveau der har været i mange år, hvis ikke det højeste i Masters’ historie.

Det er nu alligevel et super fedt sted at være. Masters er bare noget helt særligt. Verdens dygtigste vandskiløbere er alle samlet her, tidligere stjerner, verdensrekordholdere, alle bådfirmaer og VIPs fra vandskiindustrien tropper op og respekten omkring konkurrencen er enorm.

Jeg har fået en ekstra portion motivation og kan næsten ikke vente med at komme tilbage til Florida og arbejde endnu mere med min teknik og det mentale på vandet.