Du er her

SKVK 60 års jubilæums slalom cup

Det er ganske vist, at Skanderborg Vandski Klub fylder 3 snese (60 år) i år. Mød derfor op til en 3 runders slalom konkurrence med masser af god karma og fest og reception med taler med videre. Det foregår lørdag og søndag den 24. og 25. august 2019. Start kl. 09.30 lørdag morgen. Separat program findes her. Konkurrencen har HauCon som hovedsponsor.

Startgebyr: 275 kr. for 3 runder, men man kan IKKE få rabat for færre runder! Betaling og tilmelding foregår via vores e shop på: http://www.skvk.dk/content/page/e-kiosk. Ved køb af varer i klubben under arrangementet, kan der desuden betales med Mobile Pay.

Du får for denne nette sum: 3 runder slalom, gratis 2 stk. grillpølser lørdag og søndag og en 60 års jubilæums t-shirt som minde om at du deltog i konkurrencen og dette arrangement.

Der er 5 fede præmier til de 5 bedste efter indexsystemet og danske rekorder. Se evt. under program. Tilmelding: Jesper Schmidt på telefon: 40268473 eller på mail: berggren.schmidt@gmail.com

Klubben er desuden vært for en reception lørdag 13.30-14.30, hvor alle er velkomne og hvor der vil være taler og lidt godt til ganen. Vi håber på at TV2 Østjylland kigger forbi.

For andre søskende, forældre mv. vil der kunne købes øl og vand og diverse andre ting blandt andet grillpølser til grillen under konkurrencen lørdag og søndag.

Konkurrencen er Normalhomologeret under DVWF. Vi sejler med en Ski Nautique 2017, 5,7 ltr. motor og Zero Off version R.

Klubbens adresse mv. kan ses på www.skvk.dk

Dommere: DVWF anviser disse

Homologering: Normal.

Der er fed fest lørdag aften: Pris voksne kr. 150, børn under 14 år: 75 kr. Tilmelding: senest onsdag den 21. august 2019. Rene Martinussen tidl. Slagtermester i Salling Super kokkererer til os. Lækker oksefilet og en vikingekølle og en dessert. Også her er der tilmelding via e kiosk http://www.skvk.dk/content/page/e-kiosk

Tilmeldningsfrist løbere i konkurrencen: senest 8. august grundet t-shirt tryk. Ved for sen tilmelding kan t-shirt ikke garanteres. Måske kan en t-shirt efterkøbes til kostpris hvis lager haves.

Overnatningsmuligheder: der kan teltes eller camperes ved søen eller man kan prøve at booke sig ind på Hørning Kro, Skanderborghus, Nr. Vissing Kro eller finde andre lokale B&B mv. på nettet i nærheden.

Da vi ikke kan garantere for vejret kan en runde flyttes. Se eventuelt programmet. Vi garanterer dog for, at der ikke kommer snevejr.

Vores sponsorer til denne konkurrence er:

 

Hovedsponsor:

Medsponsorerne:

Vel mødt. Vi ses den 24. og 25. august til nogle gode dage med forhåbentlig mange gode slalomresultater og hyggeligt samvær med nye og gamle og tidligere medlemmer.

Med venlig hilsen

Jesper Schmidt
SKVK, formand
Mobil 40268473